Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire beszámíthatóak a...

Mennyire beszámíthatóak a skinheadek? (részletek alul)

Figyelt kérdés
arra akarok kitérni, hogy azt hallottam hogy nem ajánlatos skinekkel találkozni, mert még a fehér embert is elverik ha látják hogy gyámoltalan hiába nem színesbőrű. igaz ez, vagy nem lehet általánosítani?
2009. máj. 27. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet általánosítani, a legjobb barátom sokáig egy skinhead volt. Azonban elszoktunk egymástól mert nem bírtam a sok hülyeséget hallgatni. Ha nem értesz egyet velük akkor tényleg van esélyed rá h elpakolnak, énis kerültem sokszor kemény helyzetbe már így.
2009. máj. 27. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

engem a piros bakancsfűzőm miatt akarnak rendszeresen elverni, mert az pont ellentétes az ő eszméikkel. sikerülni nem szokott persze. :D

meg az emósokat sem kedvelik túlzottan, úgy vettem észre.

de ha nem szólsz be, nem vagy gyárilag hibás (emósok, diszkósok), vagy nem vagy a szöges ellentétük (mint én), akkor békén hagynak.

nyilván nem mind ilyen, de a többség...

2009. máj. 27. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:

nem érzem h szöges ellentétük lennék végülis csak nem vagyok a Föld legszebb sráca :D meg vékony alkat:) meg félénk kicsit.. szal igazából ezért tartok egy kicsit...

de végülis tök átlagosnak mondható

2009. máj. 27. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem fognak bántani, ne aggódj. csak ne bámuld őket, és ne szólj be. :)
2009. máj. 27. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
A fehéreket akkor verik el ha niggerként viselkednek(rapper cuccok stb)
2011. dec. 25. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi ez a sok hülyeség? Ha valaki diszkós,vagy rap zenét hallgat,vagy úgy öltözködik,mindjárt szétverjük?HAZUGSÁG. Mi nem primitív,kötekedő cigányok vagyunk....
2012. jún. 28. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Mi is rétegekre tagolódunk valaki radikálisabb valaki nem.

Én ismertem olyan embert aki ok nélkül neki állt a cigányoknak mert hogy ők cigányok és utána ugyanúgy verte azokat is akik nigger stílusban (rapperként )öltözködtek. :)

Mi ezzel a baj?

2012. jún. 29. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezzel annyi a baj,hogy meg kell tanulni viselkedni.Nekem sem tetszik,mikor egy fehér ember majomnak öltözik,de emiatt még nem megyek neki.Ha okot ad rá,hulljon a férgese,de addig nem fogok belekötni.
2012. júl. 1. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!