Nem ismeri valaki ezt a számot? :+3680707070 Erről hívnak és semmit sem szólnak bele. Ki vagy mi lehet ez?
Sziasztok. Minket is hívogat egyfolytába, még egyszer se vettük fel, bár én visszacsörögtem és csak sípolás volt.
Hihetetlen.... szinte zaklatás már.
Sziasztok!
Engem is hívott már 4x a fenti telefonszám, ebből egyszer felvettem és nem szólt bele senki. Ma felhívtam a Vodafone-t, merthogy én is vodás vagyok és azt a tájékoztatást kaptam, hogy a fenti telefonszám a vodafone-é. Valamilyen különleges ajánlattal hívogatnak azt mondta a hölgy akivel beszéltem. Elmondtam neki, hogy nem szólnak bele és vissza sem hívható a szám, mert folyamatosan foglalt. Azt ígérte, hogy jelezni fogja a problémát.
Tehát, ne izguljon senki, nem húznak le, nem csalók, csak valószínűleg link munkavállalók vannak a háttérben.
Szép napot!
nekem is érkezett hívás ugyan erről a számról...
és felvettem... :/
és megnézetem, nincs 80-as vidéki körzetszám,
ezek általában ingyenes számok szoktak lenni
Lehet, hogy valaki nem nézi végig az összes választ?? Akkor most mégegyszer:
"Sziasztok!
Engem is hívott már 4x a fenti telefonszám, ebből egyszer felvettem és nem szólt bele senki. Ma felhívtam a Vodafone-t, merthogy én is vodás vagyok és azt a tájékoztatást kaptam, hogy a fenti telefonszám a vodafone-é. Valamilyen különleges ajánlattal hívogatnak azt mondta a hölgy akivel beszéltem. Elmondtam neki, hogy nem szólnak bele és vissza sem hívható a szám, mert folyamatosan foglalt. Azt ígérte, hogy jelezni fogja a problémát.
Tehát, ne izguljon senki, nem húznak le, nem csalók, csak valószínűleg link munkavállalók vannak a háttérben."
Amióta ezt az üzenetet kiírtam, már hívtak úgyis, hogy méltóztattak beleszólni, tehát ezúton ismét tájékoztatok mindenkit, hogy a szám a VODAFON-é!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!