Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyen veletek is előfordult...

Ilyen veletek is előfordult már? Ha igen, akkor ez mitől van? (lent)

Figyelt kérdés
Olyan, hogy elmentem egy megbeszélt helyre, és mikor odaértem, úgy láttam, mintha helyet cserélt volna egymással a két épület, ami persze abszolút lehetetlen. Még mondtam is magamban, hogy ,,ez meg hogy lehet, a múltkor még a másik oldalon volt."
2012. jan. 20. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nálam is megvan, hogy az agyam felcseréli a bal és a jobb oldalt. Épületeknél még eddig nem figyeltem, de viszont,mivel erősen vizuális vagyok, például tanulok és lerajzolok folyamatábrákat, vagy olvasok könyveket és egy idő után pl. Úgy emlékszem, hogy a jobb oldalon volt a kép, és kiderül, hogy a másik oldalon, vagy fordítva. Kb. 10 éve figyeltem meg, hogy felcserélődik a két oldal. Nagyon érdekes, nem tudom, mi lehet ez. Amúgy másban nem okoz gondot, gondolok itt a vezetésre.
2012. jan. 20. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Hiba a Mátrixban, mi más lenne?
2012. jan. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!