Mi a mai Magyarország "7 csodája"?
Figyelt kérdés
A világon nemrég megszavazták a legcsodálatosabb hét építményt. Szerintetek melyik a legszebb, legmeghökkentőbb, legimpozánsabb, vagy legnagyobb mérnöki teljesítményt jelentő hét építménye?2007. júl. 31. 07:32
1/5 anonim válasza:
A szavazatok alapján:
Parlament
Szegedi Dóm tér együttese
Mátyás templom a Halászbástyával
Egri érseki pincerendszer
Pannonhalmi apátság
Esztergomi bazilika
Lánchíd
2/5 anonim válasza:
szerintem ez a 3:1 gyozelem egy igazi csoda
3/5 anonim válasza:
De remélem, nem kell még egy ilyenre 50évet várni. Amúgy szerintem rengeteg szép hely van itthon, csak nagyon sokmindent nem is láttunk még, mert sokan nem is kíváncsiak rá, inkábbb elmennek külföldre.
4/5 anonim válasza:
szerintem is nagyon sok szép hely van Magyarországon! én Szlovákiábol vagyok, de a párommal szinte minden honapban elmegyunk valamelyik városba, vagy akár kis hangulatos falucskába szétnézni. Sajnos sokan nem értékelik ezeket a helyeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!