Valszolnatok egy facebookkal kapcsolatos kerdesre?
Figyelt kérdés
Nos..veletlenul bejeloltem valakit, akit nem kellett volna (nem vagyunk joban az illetovel, magam sem tudom, mert; unalmamban megneztem az adatlapjat, es telefonrol nem ker megerositest a bejeloleshez..igy aztan sikerult). Letiltottam, igy ugye nem fogja megkapni az ertesitest..? Nagyon kinos lenne, ha megis megkapna, igy igy szamomra igenis fontos kerdes, kerlek titeket, hogy ne kossetek bele!2012. jan. 17. 19:54
1/4 anonim válasza:
De, meg fogja kapni. Amúgy szánalmas ez az egész facebook.
2/4 A kérdező kommentje:
..es akkor ha rakattint a jelolesre, azt irja ki, hogy a tartalom nem elerheto, vagy mi?
amugy koszonom a gyors valaszt.
2012. jan. 17. 20:02
3/4 anonim válasza:
Szerintem, ha egyből letiltottad, akkor nem kapott értesítést a függő kapcsolatoknál. Amúgy így, hogy le van tiltva, nem tud a nevedre kattintani, és a profilképed sem jelenik meg neki, sőt ha beír a keresőbe, akkor sem fog FB megjeleníteni, szóval nyugi! ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, vegul letiltottam, majd masnap nagyon koran, amikor meg biztos, hogy nem volt fenn, feloldottam a tiltást..es azt irja, ismerosnek jelolhetem, nem azt, hogy a jeloles el an kuldve..neked volt igazad, 2., halleluja :D
2012. jan. 26. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!