Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sürgős válaszokat! Facebookon...

Sürgős válaszokat! Facebookon létrehoztam egy idézetes oldalt, mit jelent az hogy Talking about this?

Figyelt kérdés

csak 15 en lájkolták, és 11 Talking about this. Ez mit jelent? Idézeteket nem lájkolták még.

És ha megosztok egy idézetet, v kiírok egy újat, akkor az másnál miért nem jelenik meg, hogy kiírtam valamit, mint más oldalnál? Sürgős válaszokat megköszönném!

Ha van kedved, lájkolhatod az oldalam:)

2012. jan. 17. 18:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Jó, ugy szó szerint értem "beszélnek róla" de ezt hogy érti? Mert senkise lájkolta még az idézeteket, se semmit. Csak az oldalt
2012. jan. 17. 18:22
 2/2 anonim válasza:

megnéztem a saját idézetes oldalamon :D

"the number of unique people who have created a story about you're page in teh last 7 days" ezt irja hozzá.

fordításban még én sem értem, hogy ez mire jó, lehet hogy akik a keresőben rákattintottak az oldaladra. :/ :)

2012. jan. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!