Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kamu barátságok?

Kamu barátságok?

Figyelt kérdés
Egyedül érzem magam , új suliba kerültem az "újabarátaim" mondhatni csak érdekbarátok. Akkor keresnek mikor kell nekik valami, pl: pénz,kaja,pia,cigaretta... Ez borzasztóan rosszul esik, mikor szükségem lenne rájuk eggyikse kérdezik felőlem. :S Egyénként sincsenek barátaim legtőbbet nővéremmel vagyok. Valószinű, nem illek a körűkben. fiuk,bulik,sex,kábitoszer ... eggyik téma se érdekell 14 évesen gondolom ez érthető .. Csöndes tipusnak tudnám jellemezni magam.. Nehezen meggy a kapcsolat teremtés.. Ezért is tartok ott ahol... korrekt,normális válaszokat várok !

2012. jan. 17. 14:30
 1/2 Darkkingdom ***** válasza:

Végre egy értelmes lány van itt!Nem rég pedzegettük hogy 14 évesen csak a sex érdekli őket és hogy ez nagyon gáz!De végre ittvag yte aki értelmesen fogod fel a dolgokat és jól látod!Ha úyérzed csak kihazsnálnak,tanulj meg NEMet mondani,nehéz én tudom,de akkor te se adj pénzt (<--Pláne NE) cigit meg hasonlókat...Majd kialakul az a kapcsolatteremtés,másokkal próbálj meg kapcsolatot teremteni,ne osztályon belül!

De úgyérzed hogy senki nem viszonyul őszintén barátilag hozzád?

2012. jan. 17. 14:34
 2/2 anonim válasza:

Az érdekbarátokat kerülni kell, mert azok csak addig "barátok", míg az érdekük úgy kívánja. Ezek csak haverok. Ne izgulj, az értékes barát várat magára. De ami késik, nem múlik. Nekem sem tini koromban alakultak ki a 40 évre visszatekintő, minden próbát kiálló barátságaim.

Nem szabad úgy gondolni, hogy ott tartasz, ahol vagy. Ne értékeld le magad, mert már most értékesebb vagy, mint a sulibeli környezeted. Csak gratulálni tudok értékrendedhez.

Addig is, míg nem érkezik meg az igaz barát, maradj a nővérednél, a családodnál, ők kihasználni soha nem fognak.

2012. jan. 19. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!