Elvesztettem az agysejtjeim egy ivás során . Hogy tudom visszaszerezni őket?
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\.
Két lehetőséged van. Az A) megoldás, ha eljátszod ugyanazt, mint azon az éjjelen. Ugyanazokat a piákat megiszod, ugyanolyan sorrendben és mennyiségben. Majd ugyanazon az útvonalon végigmászol négykézláb, mint múltkor, és szintén kihánysz mindent, ami csak ki akar jönni. Ez abban az esetben fog működni, ha az idesejtjeidet nem hánytad ki, hanem csak blokkolódtak a sokkhatás miatt, amit a történtek váltottak ki. Ha megismétled az egészet ugyanúgy, ahogy történt, akkor valószínűleg megszűnik a blokkoltság.
A B) verzió, hogy valóban kihánytad őket. Itt jön az undorító rész. Vissza kell menned, és meg kell keresned a hányás nyomokat, amiket magad után hagytál. Ha marad még belőle valami, akkor azt fel kell nyalnod, ezzel visszaszerezve az idegsejtjeid egy részét. Ha szerencsét van, elegendőt össze tudsz nyalni a földről, és egy idő után elkezdenek osztódni, míg el nem érik eredeti számokat. A rossz hír viszont, hogy ezután soha többet nem szabad innod, különben végleg elveszíted a józan eszedet.
s én azt hittem, az egyedüli vagyok:))
egyszer én is kihánytam a maradék eszemet is...de azóta regenerálódott a szervezetem és mind csak jó jegyeket kapok( vagy nem) + rájöttem, hogy az nem érdekes, ha rajtad röhögnek hogy mekkora lábtörlő voltál...inkább fordítva:D
na és hogy valami hasznosat is írjak( habár lehet tévedek): szedjél lecitint vagy ginko bilobát vagy esetleg menj el egy patikushoz és kérdezd meg tőle.ja meg ne hánnyál többet.
Elmondom neked a jól bevált módszert.....
1.Menj haza
2. Állj a tükör elé
3. Adj magadnak két jó nagy pofont
4. Gondolkodj el, hogy is kérdezhettél ekkora marhaságot és miért vársz értelmetlen kérdésre normális választ
A fejed nem azért fájt mert kihánytad az agysejteid, hanem mert a vérrendszerbe túl sok alkohol került, ami normális esetben (és persze a szar pia hatására) fejfájást, hányingert illetve rossz közérzetet vált ki. A szervezet a nagy mennyiségű alkoholt méregnek fogadja be ezért védekezik ilyen úton.
Nem hánytad ki az agysejtedet. Ha a leckéket akarod tudni akkor csapd le a segged és tanulj s ne vedelj, mint egy állat.
Elég normális ez a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!