Valami ötlet a szobámhoz?
Szóval szeretném kicsit kidekorálni a szobám vagy legalább kicsit feldobni.Mit is mondjak..piros a falam piros ágyam és székem van,sárga szőnyegem.:) elég sötét sajnos a szobám:s tele van animés poszterekkel és most akarok kirakni pár közös képet a barátaimmal.:) elméletileg a jövőhéten graffitizünk a falra ( fekete,fehér spray-vel ami még jól néz ki a piros falon.:-? )
Van pár piás üveg a szobámba imádom őket ( jack daniels főleg.:) )füstölőket is nagyon imádom abból is van pár.:)
igazából nemtudom hogy dobjam fel a szobám mert festeni nem nagyon fogunk mostanában,és ha graffitizek akkor pár idézetet felszeretnék írni.:D
de más ötletem nincs nagyon igazából imádom az örűlt dolgokat,japánt az animéket a a vizipipázás,ezt a deszkás laza stílust..szeretném kicsit ilyenné tenni a szobám.:)
ha van valami ötletetek örülnék ha segítenétek.:)
köszönöm.
14/L
Bár ez nem igazán megy a deszkás stílushoz, ha jól tudom, azért leírom, mi jutott eszembe.
Ha szereted Japánt, akkor nyomtass/vegyél magadnak sablont, olyan mintával, ami az országot idézi, pl. cseresznyevirág. Ha ezeket fehérrel, vagy halványrózsaszínnel felteszed a falra, az nagyon feldobja, szerintem.
Illetve ha piros a falad, még ezt is meg tudod csinálni rá: [link]
Remélem tudtam segíteni valamit. :)
uhh ez nagyonjóó*-*
köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!