Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyelvpiercing? Mennyire érzem...

Nyelvpiercing? Mennyire érzem mikor csinálják? Utána?

Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni, de egy kicsit tartok is az egésztől. A tűkkel nem túl jó a kapcsolatom, általában elájulok ha érzem. Akinek van az megosztaná a tapasztalatait? Mennyire fájdalmas mikor csinálják? Érzem egyáltalán?
2012. jan. 16. 20:36
 1/4 anonim válasza:
Én nem igazán éreztem, sok érzéstelenítőt fújnak rá, én csak egy kicsit beszédültem utána, de az is inkább vicces volt. Pár napig kellemetlen volt, hozzá kellett szokni, nem igazán fájt, csak ha ettem, ezért éltem levesen és főzeléken.. :D Egy pár hétig kellemetlen volt, de igazán nem fájt, akkor kicsit éreztem és picit fájt, amikor cserélték a pc-t.. De nem hinném hogy kibírhatatlan lenne... :D
2012. jan. 17. 15:53
 2/4 anonim válasza:

Nekem picivel több, mint egy hónapja van. A szúrást éreztem, de úgy, mintha egy kis nyomás lenne a nyelvemen, egyáltalán nem fájt, pedig nem is érzéstelenítették, nem is vérzett, meg semmi, kb két perc alatt meg is volt az egész:) Bementem, mondta, hogy öblítsek a kikészített szerrel, üljek le, megnézte az ereket, hogy ne szúrja át őket, aztán megfogta átszúrta és rácsavarta a tetejét. Majd még egy öblítés és kész is. Aznap nem is volt kellemetlen, estére kezdett el bedagadni, másnapra teljesen feldagadt, ráfeszült a piercingre. Akkor sem fájt, csak akkor már, amikor látszottak a fognyomaim a nyelvemen:D 4-5 nap után teljesen le is lohadt. Az első nap nem tudtam enni, csak teát ittam, második napra vettem ilyen bögrés leveseket, 3. nap bepróbálkoztam puha kenyérrel, óvatosan, 4 nap már virsli meg ilyesmi:) Phlogosollal öblögettem, naagyon tudom ajánlani, szerintem a legjobb rá! plusz naponta többször mostam fogat (3. naptól, addig nem tudtam:D)

Azóta sincs vele semmi gond:) ne félj tőle, csak arra ügyelj, hogy jó helyen csináltasd, és meg sem fogod érezni!:) Ha esetleg miskolci lennél, ajánlom a plázában lévőeket:D

2012. jan. 18. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Hmmm. Dagadt nyelv :D Akkor még jó, hogy bírom a bögrés leveseket. Nem miskolci vagyok, de megbízható helyet tudok. Köszi. S a nyelvemen/alatt vagy hogy mondják ezt van a kis bőr vagy micsoda. Az nem lehet... "útban"?
2012. jan. 19. 20:38
 4/4 anonim válasza:
én is azt hittem, hogy az nekem útban lesz, de nem:) megoldotta:)
2012. jan. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!