Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megbocsájt nekem egy napon?

Megbocsájt nekem egy napon?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátommal nemrég megszakadt a kapcsolat, elsősorban az én hibámból, mert tulságosan függtem tőle, mindig tudni akartam mit csinál. Durván összekaptunk és nem beszélünk most, pedig szinte minden héten összefutottunk egyszer legalább és sokmindenben számíthattunk egymásra, ha valami bántotta, mindig nekem öntötte ki a szívét.

Ha megváltozom, helyrehozhatom még ezt a kapcsolatot? most egy ideig jobb, ha nem keresem, mert csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez, de ha egy , vagy két év mulva írok neki, vajon hogyan fog reagálni? Lehetünk még valaha barátok?

2012. jan. 16. 11:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Amikor bajban voltam mindig számíthattam rá. szóval ez nem igaz.

Amíg minden oké, addig a világ legjobb barátja, de nem fogja fel, hogy az emberek hibázhatnak és a barátsághoz hozzátartozna, hogy meg tudjunk bocsájtani. Ez a tulajdonság hiányzk belőle, mert túl nagy az egója és emiatt rossz a gondolkodásmódja, őt nem bánthatja meg senki...

talán belegondolhatna, hogy ő is mint ember hányszor bántott meg másokat...

de ugye neki szabad, nem fogja fel, amikor ő csinálja.

A természetét nem tudom megváltoztatni sosem, mégis mindezek mellett nem tudok rá haragudni és hiányzik...

én akit megszeretek, nagy dolog kell ahhoz, hogy kiábránduljak belőle...

nem tudom mi lesz egy év mulva, az is lehet, hogy az én életem is megváltozik és már nenm lesz rá szükségem, bármi lehet. Idővel kiderül....

2012. jan. 16. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Sztem 1 év alatt el fogod felejteni annyira hogy már nem akarsz majd barátkozni vele. Feltéve hogy nem is nagyon találkoztok sehol.

Akkor meg már nemis kell majd semmilyen bocsánatkéréssel foglalkoznod, legfeljebb megkérdezheted hogy mi történt vele azóta. Aztán vagy újra összehaverkodtok vagy nem. :|

2012. jan. 16. 13:37
 13/16 anonim válasza:
Csak szólok (részbe tapasztalat). Ha tényleg annyira megszeretted mint amennyire mondtad, soha nem fogod elfeledni! Mindig lesz olyan pillanat mikor vissza emlékezel rá. Erőltetni a felejtést pedig nem szabad, mert akkor még jobban fog hiányozni az a valaki (mert akkor vissza gondolsz a régi szép időkre, az pedig rendesen felkavarja az érzéseket) De remélhetőleg minden szép és jó lesz :)
2012. jan. 16. 13:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2012. jan. 16. 13:38
 15/16 Darkkingdom ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Ez nagyon szép végszó volt!Tény úgy ahogy a szíved diktálja,de ne felejtsd el nekem van egy barátom aki iagzi barát és nem zavarja ha akárhányszor írok neki hívom,és ha össze balhézunk is nagyon ,egy két óra múlva ír hogy mivan velem,igyunk meg valamit!Nah ember az a barátság!De nem bántalak ezzel (Azért írom mindig mert itt könnyen férre értik a jó dolgokat is :) )

de vagy most kérj bocsánatot,vagy ne loholj eg yilyen barát után!

2012. jan. 16. 13:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! Mostmár tisztábban látok és kevésbé van bűntudatom. :-)
2012. jan. 16. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!