Fontos kérdéseim vannak, sürgős"egy aggódó tinilány"?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy gye 8.os vagyok és hogy megtudnátok-e nekem mondai,hogy egészségüggyel kapcsolatos dolgozók mennyit keresnek,nem vagyok 5ös tanuló ezért az orvost kilőném,a nővérke és a védőnő mégpedig még a gyógymasszőri állás tetszik egészségügyiben.Megtudnátok nekem mondani,hogy ők mennyit keresnek?Nagyon fontos tudnom,mivel itthon nem úgy adódnak a dolgok,ezért 18 éves koromban szeretnék már önálló lenni.Vagy egyéb nem túl gazdag de sajátmagam eltartani munkát tudtok ajánlani?Nagyon fontos,egyedül nehéz nekem ez. (15L)2012. jan. 11. 21:27
1/4 anonim válasza:
Ha megtanulsz angolul, vagy németül, odakint jól kereshetsz. Itthon nem nagyon, de van nővérszálló, oda költözhetsz.
2/4 anonim válasza:
Annyira azért nem sűrgős sztem :D
Kereshetsz pl egy gazdag pasit magadnak :D
3/4 A kérdező kommentje:
utolsó:engem nem érdekel ha a pasim gazdag vagy szegény,nem leszek egy utolsó,hogy valakivel azért legyek h pénzes,boldog akarok lenni nem pedig elkényeztett.
2012. jan. 12. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!