Kizáró ok mesterlövészeknél?
Hallod tesa, szem az nem javul szemüvegtől/kontaktlencsétől.
Csinálj lézeres szemmütétet. Attól megjavul. Csak az drága.
12 éves? Mesterlövész? Amerikában? Még a magyar nyelvi (ami ha magyarnak születtél akkor roh@dt könnyű) helyesírásodban több hibát találtam mint ahány szót írtál le.Ha magyarból ilyen rosszul állsz akkor az angol nyelv hogy fog menni? És még csak az első lépcső... A mesterlövészek nem úgy keletkeznek hogy: játszottam 2 órát a CoD/BF sniper class-ával és onnantól már én vagyok a Jani... Ember, én 3 évet jártam sportlövészetre és ez alatt a 3 év alatt tanultam meg rendesen célba lőni...
A CoD/BF nem olyan mint a valóság...
"Am mért olyan fontos ha ugy is távcsőv ,el célzanak"
Mert a távcső csak egy "felnagyított képet ad" a célszál hollétéről, a látásod nem javítja vagy rontja...
Jó... még csak úgy viccből megkérdezném:
1.) Hogy szándékozol Amerikába kimenni?
2.) Tudsz a fegyverekről egyáltalán valamit?(mielőtt azt mondanád hogy igen, gondolkozz el rajta hogy amit jelenleg tudsz, az soknak számít-e?)
3.) 12 éves vagy...5 éve tanulod az angolt... Milyen jómódú családból jöttél te hogy 7 évesen idegennyelvet tanulsz?
4.)Miért nem jó neked a honvédelem, miért akarsz kimenni Amcsiba?
5.)A mesterlövészeknek nem csak jó szem kell... fizika is... NEM FIZIKAI ERŐNLÉT!!! Fizika... ha az 5-ös érdemjegyet nem kapod meg belőle ilyen fiatalon.(ÁLt.Isk-ban)Akkor középsuliban és fősulin hogy fogsz túlélni?
6.) Miért akarsz Mesterlövész lenni?
7.) Tudsz egyáltalán valamit is a mesterlövészekről? És ha tudsz írjad már le hogy honnan, legyél szíves... Könyvekből? Ismeretterjesztő/dokumentum filmekből?
8.)Tudod hogy miket kéne végrehajtanod? Embert ölni hidd el... Eltervezed magadban..több mint 5 évig hogy igenis lebírnál lőni egy embert... Elérsz ahhoz az alkalomhoz ahol Muszáj megtenned ezt a lépést, de NEM FOGOD TUDNI MEGTENNI! Hidd el, nem menne...Nem azért mert így ítéllek meg, hanem azért mert az emberek kurv@ nagy többsége (több mint 99%-a nem képes parancsra ölni)
Nem azért írtam olyasmiket mert még gyerek vagy hanem azért mert ilyen idős korodban már katonásdit akarod játszani.
Ui.: Ha találtok az irományomban helyesírási hibát, elnézést. Már nem volt kedvem végigfutni az egészen csakhogy ellenőrizzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!