Hogyan javítsak a tanulásom hatásfokán?
Igyál meg egy pohár tiszta vizet,és szerintem nyugodtan kapcsolj zenét.
Meg ha elkezdesz sportolni akkor az agyad is jobban pörög utána!Ez tényleg így van,próbáld ki.
A figyelmedről szerintem nem tehetsz semmit ,mert ha valami nem érdekel azt keményebben kell seggelni.
Megnyugtatlak nem vagy egyedül a problémáddal mert a én a nap minden percében csak a női nemi szerv körül járnak a gondolataim :) De emellett is lehet tanulni.Szerintem a legjobb tanulás a hangos felolvasás mert akkor a figyelmed ott van a tananyagon és akaratlanul is folytatod.
Akkor ez van... :)
Lehet hogy ez azért van mert nagyon nyúzottan állsz neki tanulni,vagy lehet többet kéne aludni.
Na most ez furan hangzil de en pont ezert tanulok tv mellett.
Mivel mindig porog az agyam arra jottem ra h jobb ha tobbfele osztom a figyelmem mintha csak egy dologra probalnek figyelni es kozben a fantaziam elkalandozna mashova.
Igy max. a tv veheti el a figyelmemet egy kicsit ami meg mindig jobb mintha en elkezdek gondolkodni valamin mert akkor kinatol eljutok a mars expedicioig...
Tvzes kozben meg fel is mondom magamnak az anyagot bambulas kozben :)
Vagy
Menj konyvtarba ott a tpbbiek is tanulnak habar a fantaziavilagom ott is bezavar, csak ott hamarabb eszbekapok h ne bambuljak...
Nem olyan nehez eloadasokon is multitaskinggal elek- egyszerre tobb dolgot csinalok pl. kihuzom a tankonyvet vagy mas targyra tanulok, angolozom- es sokkal jobb jegyzeteket keszitek igy mintha csak az eloadast probalnam figyelni es fejben elkalandoznek.
Ugy szoktam mondani h igy van fix 2-3 dolog amire figyelek es sokkal jobb mintha lenne 1 fix es ezer masik dolog ami eszembejut...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!