Fesztiválon az üres sátrat ellopják?
Én tapasztalt fesztiválra járó vagyok, de én még olyat nem láttam, hogy a sátrat elvitték volna, vagy hogy valaki bármit csinált volna vele. Lopnak az egy dolog, bár én már voltam jóval kisebb, és jóval igénytelenebb emberek által látogatott fesztiválon is, és ott se kakiltak bele :D
Az meg tényleg ne jusson eszedbe, hogy koncertek után állítotok sátrat, mert már hely se lesz. Ne félj, semmi baja nem lesz.
Először is ne haragudj azért amit most irni fogok, de ez már nevetséges, nem birom szó nélkül!
Ha ennyire parázol, miért akarsz menni sátorral? Aludjatok inkább az autóban! Ha már most ennyire parázol, akkor mi lesz akkor este? Gondolod, hogy jó buli lesz, ha egész este azon fogsz agyalni, hogy már bele sz'-tak-e vagy pisiltek a sátorba vagy egyáltalán meg-e van még? Akkor inkább maradj otthon és nézd a tv-t! Még ha személyes dolgok lennének a sátorban, de igy!? Egy üres sátor????
Nyugodtan le lehet pontozni, de mindenki tudja, hogy ez az igazság! Nem azért mész bulizni, hogy idegeskedj hülyeségeken hanem, hogy kiengedd a gőzt!!!!
Ez csak egy sátor!!! Nem az életedről van szó!!! Nem kell mindent olyan komolyan venni, hidd el nagyon sok minden lesz még az életben, ami miatt aggódnod kell majd, tartogasd inkább későbbre az energiádat!
Köszönöm a módszeres lehordást, még jó hogy nem tud meghatni. Lepontozni nem foglak, nem az én műfajom. Én nem is akarnék menni Voltra, a párom akar menni arra az 1 koncertre, én csak elkísérem. És ha már amúgyis a semmiért vagyok ott, szeretném ha nem lopnák el akármimet is.
Lehet neked 5ezer forint nem érték, amibe egy sátor belekerül, de nekem igenis sok pénz, nem csak az 5, hanem még az 1 is. Megbecsülöm a dolgaimat, értékeimet, tárgyaimat, mert saját munkával szereztem őket, a szüleim semmiben nem támogatnak, így amim van, az suli mellett munkával kell összekapirgálnom, és ebbe a sátor is beletartozik.
Ha ellopják igenis hiányozni fog a "költségvetésemből" amire marhára érzékeny vagyok. Mindenkinek megvannak a saját rigolyái, nekem miért ne lehetne pont az a qrva sátor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!