Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha matekból jó vagyok és...

Ha matekból jó vagyok és értem, akkor hogyan tudom hirdetni magam vagy olyan vevőkört kialakítani akiket később pénzért korrepetálhatnék? És ha már pénzért tanítok mennyit kérjek? És egy ilyen korrepetítornak milyen felelőssége van?

Figyelt kérdés

de azért úgy, hogy az oszt. társaim ne szopassanak azért mert mondjuk kirakok magamról hirdetést :-/

15/F

2012. jan. 10. 19:25
 1/2 anonim válasza:
Már ne haragudj de normális ember nem neked fog fizetni korrepetálásért hanem egy szakképzett matektanárnak.
2012. jan. 10. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Már vannak érdeklődők és a nővérem is 15-16 éves korában kezdte ugyanígy a matek korrepetálást most 21 éves és teljesen jól csinálja... nyilván egy 15 éves fiúnak kevesebbet kell fizetni ha fizetnek nem úgy mint egy "szakképzett matektanárnak" és ezért lehet van esélyem...

és mellesleg már vannak jelentkezők akiket korrepetálhatnék :) úgy hogy jelentem vannak nem normális emberek a földön...

és nem ilyen válaszra vártam de azért kösz :D

2012. jan. 10. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!