Mit jelent az egészségügyi menedzser?
Itt nagyon részletesen elolvashatod:
folytatva:
Itt beírod, hogy egészségügyi menedzser és akkor kilistázza, hogy mely suliban is van. Ha ráclikkelsz elolvashatod, hogy mi kell a felvételihez.
Csinálhatsz külön kémiát is. (én írtam az előző megjegyzéseket is). Felkészülsz a következő évben és csinálsz + egy tantárgyból vizsgát.
Orvosi pályán egyébként a tandíj iszonyúan drága. Ha nem vagy államilag finanszírozott (max. 1 tanévre vesznek fel államilag finanszírozottra és utána felülvizsgálják volt-e jobb tanuló nálad). Költségtérítéses pedig nagyon drága (több százezer/félév).
Orvos, nővér és ilyen pályán alig keresel valamit Magyarországon. Szerintem egy nővérke jó ha a minimálbér felett keres picivel és több mint 8 órákat dolgozik.
Orvosként, nővérként, ápolóként külföldi munkakörben tudsz majd csak jól érvényesülni. Magyarországon nem éri meg, mert még a tandíj is alig jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!