Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 6591234567 telefonszámról...

6591234567 telefonszámról fogadott Sms-ek ingyenesek?

Figyelt kérdés
FONTOS!LÉCI ne töröljétek a kérdést!Tegnap már kiírtam,de törölték!Tegnap kaptam erről a számról 2 SMS -t is Facbook azt Írja,ilyen kódok vannak benne!Ez nem emelt díjas SMS?Honnan tudja a Facbook szerintetek a telefonszámomat?Sehol nem írtam ki oda.
2012. jan. 9. 06:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Kérdésed nagyon nehezen olvasható.

59-es körzet abádszalók. Nem facebook. Valami hülyegyerek szórakozik.

Éjjel kettőkor hívd fel ;)

2012. jan. 9. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Vissza ne hívd,nem magyar szám,előhívó szerint Szingapúr,de sztem valami kamu dolog,sok ilyenről hallani,hogy válaszolsz egy ilyenre és egekig érő számlád lesz utána.
2012. jan. 9. 10:34
 3/6 Riko019 válasza:
Én is kaptam tegnap egy ilyen üzit és pontosan erről a számról de nem tudom hogy mit tegyek! Mert sztem csak valami hülye megtalált engem de hát kitudja. :P
2012. jan. 15. 19:26
 4/6 zyklon10 válasza:
a +659 Szingapúri mobilszolgáltatót jelöl, viszont fizetned hivatalosan nem kell érte, az SMSeket tényleg a facebooktól kapod: [link] ezen az oldalon tudjátok beállítani az SMS értesítéseket
2012. jan. 28. 15:08
 5/6 anonim válasza:
Én is kaptam erről a számról ilyen SMS-t. Nem néztem meg. Az én Facebookomon csak egy webhelyről való belépés van engedélyezve. Más számítógépekhez kéri a telefonos megerősítő kódot. Viszont most mikor be akarok lépni az engedélyezett egyetlen webhelyről, és a jelszó is jó, és erről a számról továbbítana nekem megerősítő kódot. Korábban már fogadtam a Facebooktól megerősítő kódot, de ott a feladó FACEBOOK volt. Most viszont nem az, hanem ez a szám. És még valami; a telefonomra az üzenet érkezésének dátuma 4 h 16 perccel korábban van bejegyezve. Tehát valóban valahonnan Szingapúr környékéről kell jönnie. De ez inkább Afganisztán lenne az időzóna szempontjából, bár ha jól tudom, vagy legalábbis én csak úgy találtam, hogy fél órás eltérés van Afganisztánban. Tehát ha itt 00:00 van, akkor ott 04:30. Vírus? Adathalászok? Mit tegyek?
2012. febr. 19. 20:56
 6/6 anonim válasza:
04:16 perccel később, nem korábban.
2012. febr. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!