Ha töltőgázt szív valaki, azt kimutatja a tüdőszűrés? Ha igen, akkor mennyit kell szívni hozzá, hogy egyáltalán kimutassa?
Figyelt kérdés
Mielőtt még félreértenétek, nem azért, mert kipróbáltam és parázom. Nem is próbáltam még ki (nem is szeretném) és tüdőszűrésem se lesz a közeljövőben szerintem. Bár azt sose lehet tudni. Hanem mert egy ismerősömnek tüdőszűrésre kéne mennie, és azt kérdezgette, hogy ha öngyújtógázt szívott töltőből, azt kimutatja-e.2009. máj. 24. 12:02
1/3 anonim válasza:
Először is már a kérdésed is gáz!!! De nem mutatja ki, csak akkor, ha elötte teszed a hülyeséged!! És egyébként viszont a kárt, amit okoz a testedben, azt tutira ki fogja mutatni, ezért ne csodálkozz, ha visszahívnak ismétlésre...
2/3 anonim válasza:
"Először is már a kérdésed is gáz" ez nagyon jó volt:) de egyet kell értenem.
3/3 anonim válasza:
nem fogják ki mutatni mert a gáz az távozik a testedől amikor elmulik a bódíto hatás ! és semmiképp nem fognak visszahívni mert az eltűnt agysejtek számát nem fogják megnézni amiket a gázpusztított el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!