Van egy ismerősöm, aki Xanaxot kért, mondván, hogy a haverjának kellene. Félek, hogy saját célra használná fel. Amit adtam neki az 0,25 mg-os és 10db-ot tartalmaz. Ha bevenné az összeset és inna rá alkoholt, vagy fordítva akkor abból nagy baj lehet?
Én egyszer pár éve bevettem Xanaxot kb. 8-10 db-ot szesz nélkül. Előtte sosem vettem be. Frontint ettem néha, szóval már ismertem nyugtatót, de aki nem az szívhat a Xanax-szal. Ideges voltam és nyugtatni akartam magam. Számoltam a db-számokat és úgy vettem be. Direkt írtam, mert nem akartam, hogy túl sokat vegyek be. Számoltam papíron, de sajnos egyszer csak kikapcsoltam. Később mentő lett hozzám hívva. (Párom hívta.) Azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Néhány napig kórházban voltam és utána 3-4 hétig nem dolgoztam, mert közlekedni sem tudtam, úgy szédelegtem.
Szóval szerintem szesszel, főleg úgy, hogy nem ismeri, végzetes is lehet. SOSE ADJ GYÓGYSZERT MÁSNAK, FŐLEG NE NYUGTATÓT MEG ILYENEKET!!! A végén te lehetsz a hibás! Szerintem most megvan az okod arra, hogy idegeskedj (és ezt nem bántásból mondom.) Sajnálom a helyzetet! Ez nem lesz jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!