Zepter Zrt - Dolgozik ott valaki, vagy dolgozott a közelmúltban?
Full átverés...
Megvetetnek veled valami hulladék lámpát meg hőmérőt valamennyiért.Azt mondják,hogy Te sokkal többért el tudod adni...aztán a kutyának se kell.
Nálad meg ott marad a szemét,mert nem veszik vissza hiszen átverés...
Drága jó ég.
Mitől lennénk agymosott barmok.
Valamiért te is megvetted a "fazekat" és ne mondd,
hogy pisztolyt tartottunk a fejedhez.
Amit az előadó mondott, valószínűleg működő agyra talált a fejedben és kezet nyújtottál a lehetőségre.
Az "agymosás" alatt esetleg kultúrált, világos beszédet értesz, amit a mai világban már egyre kevésbbé hallani?
Üdv.
nem, meg vagytok győzve arról, hogy az alattomos eladással nincs semmi gond ( a cég kilétét eltitkoljátok, 3x kérdeztem a telefonban, hogy miféle cég hívott, hogy nyertem, nem volt hajlandó velem közölni, hogy valójában ZEPTER BEMUTATÓ), meg vagytok győzve, hogy sztk előtt 90 és halál közötti nyanyák zargatása lámpa miatt jó, és szent, és véletlenül sem gerinctelen, meg vagytok győzve, hogy a zepter a világ közepe.
és még fel vagytok háborodva, ha el vagytok zavarva az isten háta mögé.
és pont ez a fennhéjazás nem tetszik. jutalékkotorászó szerencsétlenek.
nem pont a termékekkel van baj, hanem a jutalékrendszerrel, a légkörrel, a közeggel, az agymosással (az egészséges csapatépítéssel semmi bajom nincs, de a zepter már tényleg agymosást nyom) ami kihozza minden pitiből az idiótát. mindenki elhiszi, hogy majd megváltja a világot, és talán 1000 emberből 1, aki annyira gerinctelen, hogy megéldegél belőle HOSSZÚTÁVON - kezdeti sikerek ugye nem számítanak.
Én másfél hónapja vagyok ott!
1 bizniszem volt ami kb az utamat fogja fedezni...
A lényeg hogy ha pénzt akarsz keresni akkor ez nem a te helyed.
-Na mondom mindenki mond mindent róluk és csak azért is megpróbálom hátha kijön belőle valami,de nem..:(
A körülmények meg a kollégák jó fejek ,bár mindenki hülyének néz mindenkit!Mellesleg sok is van belőlük ott.:D
A lényeg hogy nem jó!
Aki meg túd ebből pénzt csinálni azt anyuka apuka eltartja.
Sajna engem nem ezáltal jönnek a számlák és a albi.költség.
Konkrétan már nincs pénzem bejárni edényes haver!
Én az orvostechnológia részlegen vagyok,lassan voltam!
Úgyhogy ha van felesleges 5kilód hogy élj amíg "befutsz" akkor van benne pénz!
Ha a túlélésért küzdesz akkor még lentebb leszel mint ahogy indultál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!