Ti kitörölnétek az ismerősök közül? (facebook) Légyszi adjatok tanácsot.
Tehát van egy ikerpár, akiket nagyon rühellek. Azthiszik övék a mindenség, beképzelt kis sz@rok, a facebookot is mintha ők 'uralnák'mindenkinek csak nyaliznak, likeolgatnak, kommentelnek minden félét, és az a legidegesítőbb, hogy egy nap csomó idézetet kiírnak. Ahogy fellépek facera, mindig őket látom, hogy mit csinálnak, és torkig vagyok velük. Nem annyira sokat lógok facebookon, de idegesítő, hogy amikor fellépek, azonnal őketlátom, hogy ezt, meg ezt lájkolták, és kb 5 idézetet kiírtak.
Nem vagyunk olyan nag beszélő viszonyban, viszont innen nem messze laknak, egy suliba voltunk, és abban a középsuliban vannak, ahova majd én megyek, és ők nem tudják, hogy én ennyire rühellem őket.
El sem tudjátok hinni mennyire idegesítőek.
Szerintetek töröljem ki legalább az egyiküket, aki több mindent szokott kiírni az ismerőseim közül? Azt ő meglátja, hogy kitöröltem? Ti mit tennétek?
Ha kiír egy postot, akkor a jobb sarokban felül be tudod állítani, hogy az ő kiírásai ne jelenjenek meg többet. Ennyi.
A kapcsolat nem romlik meg, téged pedig nem készít ki a fölösleges rizsa.
köszi!!
Pl ha kiír egy idézetet, és beállítom, akkor többet nem fog megjelenni olyansmi?
Komolyan torkig vagyok velük. Tessék, ilyen idézetek írnak ki nap mint nap -.-
''Sok ember azért nem kapja meg amit akar, mert fél kimondani mit érez''...én félek:-s;)):D;))...(:(:(:!
Pénzért nem lehet boldogságot venni.. De Nutellát igen, ami majdnem ugyan az. c( :))):))):)):)):)))>:D<;))
Vidámság,mosoly,minden ami kell,de a látszat csal,belül romokban hever...:):):);))
~ Ha valami nem jön össze, az azért van, mert valami jobb vár rád! :)
A szívem ezerrel vert, a gondolataim pedig üvöltöztek mikor a kezed a derekamra tetted. *-* ...:>
Két ovis beszélget:
-Kérsz egy kis cokit?
-Nem én cak téged akajlak !
Ilyen hülyeségeket, 15 éveslétükre -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!