Hong Kongba szerzet jogsival lehet e az EU-ba vezetni? Nem vagyok kinai, hanem HonKonga dolgozom már évek óta és kellet már a kocsi. Egyszer majd hazamegyek és érvényesiteni szeretném valahogyan.
Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 20:17
1/1 anonim válasza:
Itthon a magyar jogsi mellé kértem nemzetközi jogosítványt, ami csak egy többnyelvű hivatalos papír arról, hogy van vezetői engedélyem. Ezzel elvileg vezethetek HK-ban is. (Nem tettem, csak pár napot voltam ott, és a másik oldali közlekedésre átszokni szerintem nem érdemes ilyen rövid időre.) Gondolom, fordítva az eljárás hasonló, és lehet honosítani is az ottani jogsit, csak legyen hivatalos fordítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!