Nem tudom hogyan verekedjek egy gyerekkel aki már levert?
sehogy,minek verekednél?
nincs elég bajod,unatkozol kell a fájdalom vagy miért akarsz verekedni?
honnan tudod hogy nem tudom milyen az?
ismersz?
nem arról van szó hogy ne tudnám,elég gettós iskolába jártam de már idősebb lettem és tudom hogy nem lett volna értelme belemenni akármilyen verekedésbe is.
akkor sem mentem bele és nem is bántam meg később,soha nem nyaliztam az erősebbeknek egyszerűen keresztül néztem rajtuk és kész.
Szerintem ha már végképp nem bírod az ilyen primitív barmokat akik megaláznak téged akkor szállj szembe velük!
Ha akarod mondthatok neked verekedési taktikákat.Amugy meg életemben nem verekedtem de higgy nekem.
Megkérdezhetem a korodat és azokat akik megaláznak téged?
Én azt ajánlom, hogy nyisd szét a tenyered és vágd teljes erődböl pofán. Nem hangzik nagy taktikának de gondolj bele:
Egy tenyérnyi valami pofán ver az orrát meg a szemét alapbol fogni fogja és ha nincs szerencséje még a szemébe is belenyúlsz és amíg 1-2 pillanatra nem lát a könnytől addig jól gyomorszájon vered de úgy ám hogy okádjon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!