Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Alkoholtól felpuffadt arc....

Alkoholtól felpuffadt arc. Mikor múlik el, hogy lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mióta iszik az illető. Sógorom alkoholista, az ő arca is fel van puffadva mindig. Ha nincs pénze italra és 1-2 hétig nem iszik, akkor teljesen kisimul az arca és csak a vörösség marad.

Ha csak egyszeri nagy berúgás miatt van a puffadás, akkor 1-2 nap alatt elmúlik. Szerintem nem segít rajta semmi. Ha kitisztul a szervezet, akkor elmúlik magától.

2012. jan. 6. 13:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista és nem iszom sokat, csak most ittam az ünnepek alatt. Mult héten 3x egymás után, aztán szerdán és tegnap is. Ma reggel vettem észre magamon, hogy felpuffadt az arcom, nagyon csúnya.
2012. jan. 6. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, el fog múlni magától. Nem szokott hozzá a szervezeted az italhoz. Ha most nem iszol egy ideig, akkor teljesen visszaalakulsz.
2012. jan. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!