Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Látta valaki élőben a Miami...

Látta valaki élőben a Miami Ink. Tetováló szalont?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom South Beach-en van.
2009. máj. 23. 09:06
 1/5 anonim válasza:
100%

Igen South Beach. A Washington Ave vége felé van.

Tavaly nyáron kint voltam, mert a legjobb barátnőm egy repjeggyel lepett meg ( jó kis meglepetés volt :D ). Én Masz Jánossal csináltattam egy angyalt, ő Luke Wessmanel egy sellőt. Mindketten baromi rendesek voltak. János örült a magyar szónak, végig beszélgettünk. Le is fényképeszkettünk :)

2009. máj. 24. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon klassz,előre is köszi a többi választ is!
2009. máj. 24. 18:34
 3/5 anonim válasza:
100%

Igen, South Beach Miami része. Nagyon divatos és elég drága hely. Mi 2009 januárban voltunk.

Az utca sokkal zöldebb mint a TV-ben. A régi szalon meglepően kicsi és sötét.Jók a tv-sek! Most ajándék bolt van benne talán LoveHate a neve. Az eladó két részben is szerepelt mint zenész. Két vagy három ajtóval odébb egy sarok üzleteben vannak most. Dolgoznak többen, a szereplők közűl csak 2 vagy 3 ismerős arcot láttunk. Az utcában több tetováló szalon is van. Érdemes megnézni a pontos címet a TLC (The Learning Chanel) honlapján.

Amikor megkérdeztem( nem tudtuk a házszámot) 3-4-en nem is hallottak róla.

Egyébként Pesten a Pólus Cenetrben van egy üzlet Space a neve, ők már régóta árulnak Miami Inkes dolgokat is.

Ja és az LA Ink-en kívül van már London Ink is.

Jó utazást!

2009. jún. 9. 01:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: Kiket láttatok? Mennyibe kerül ott pontosan egy tetoválás? Mi Nunez-zel vagy Garver-rel szeretnénk tetováltatni.
2009. jún. 9. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nektek is ott készítettek tetoválást? Ha igen ki? (második válaszolónak).
2009. jún. 9. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!