Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a külömbség a varázsgomba...

Tudat kérdése:

Mi a külömbség a varázsgomba és az LSD hatása között?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 02:04
1 2
 11/14 anonim válasza:
tudom ajánlani a csokit hozzá, mert akkor jó ízű...:)
2013. júl. 4. 23:35
 12/14 anonim válasza:
A gomba nem tart 12órát meg nem olyan szines nincs semmi szintetika szerű műsor. Jah am a gomba melegen elkészítve kb hatástalan mert a psilocybin és psilocin lebomlik... De segáz xD nyersen sprite-al.
2015. máj. 11. 02:59
 13/14 anonim válasza:
Én zsályával és kékhajnalkával meg levendulával rohasztottam egybe a varázsgombát egy hét után elő vedtem megszáradt egy nap alatt és a zacskóban a spórák ötszörösre nőttek és a kékhajnlka hatásától erősseb volt mindt az LSD szóval a 2 egyben pszilocibinnel teának nem ajánlom még mielött szellemekkel harcolnátok ha meg is isszátok szigoruan az ágyban elalvás elött mert olyan mindt ha másik dimenzióba lenne az ember.
2015. szept. 21. 22:24
 14/14 anonim válasza:

Dehogynem igen is van színe ez a legerősebb fajta ez teli van anyaggal ezt lesd meg

[link]

2015. szept. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!