Mennyire kövér Meg Griffin?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de szerintem annyira nem dagadt, hogy állandóan azzal szívassák. Oké ronda, meg lúzer, de állandóan csak azt veszem észre, hogy a kövérségével b*sztatják.2012. jan. 4. 21:44
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem tök normálisan néz ki meg nem is olyan csúnya én sem értem hogy miért zaklassák állandóan mikor az apja meg a tesója sokkal gázosabb ! Louis is elég bunkó vele :S pedig hát ő az anyja de szerintem neki meg az a baja hogy nem hasonlít rá a lánya de azért még nem kellene vele bunkóznia :S Van egy olyan rész amiben rájuk is kiabálja az egészet . :) Am szerintem sem az !
2/2 anonim válasza:
Semennyire, épp ez a poén a jelenségben. Valószínűleg szándékosan formálták ok nélkül kirekesztett karakterré, hogy szemléltesse a kamaszok helyzetét, akikre szintén alaptalan "koholmányokat" sóznak. Nem idegen ez a habitus napjaink generációjától sem, én is voltam céltábla, engem is a semmiért cseszegettek néha, kitaláltak valamit, aminek köze nem volt a valósághoz és huzamosabb ideig a pofámba dörgölték. Na, erről szól Meg, szerintem legalábbis.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!