és ha milliomos vagy és a családoddal és a barátaiddal történik valami visszafordithatatlan akkor boldog vagy??? hmm??? okoska
18/L
2009. máj. 22. 22:32
2/19 anonim válasza:
Valami csoro lehetett amúgy... mert szerintem is boldogít...
2009. máj. 22. 22:33
3/19 anonim válasza:
Ha nem vagyok milliomos akkor is történhet akármi a családommal és a barátaimmal. okoska...
2009. máj. 22. 22:33
4/19 anonim válasza:
A pénz nem boldogít...csak megnyugtatja az idegeket! :D
2009. máj. 22. 22:34
5/19 anonim válasza:
első vagyok
alapkérdés hogy a pénz boldogit e
ha semmid nincs és senkid és egyszercsak megnyered a hatoslottót egyből csudaboldog leszel?
2009. máj. 22. 22:35
6/19 anonim válasza:
boldogít, csak nem ez a boldogság alapja:)
most nekem alig van, de van családom, vannak barátaim, szeretnek, és viszont szeretek, így is boldog vagyok, de ha lesz normálisan pénzem(erre a hór a100Ft van..) akkro majd feldobótok, és boldogabban megyek az utcán, útközbe megengedem magamnak hogy vegyek egy fagyit stb. tehát igen boldogít, csak nem ettől lesz teljes az élet, ez ilyen kis plusz:) pénz nélkül is boldog vok, de szeret és elfogadás nélkül nem.
2009. máj. 22. 22:36
7/19 anonim válasza:
szerintem is boldogít,de nem minden esetben.én boldog lennék ha lenne sok pénzem,mert vehetnék egy saját házat és ott élhetnék a pici lányommal és a férjemmel.de ha velük bármi történne akkor teljesen mindegy van e vagy nincs pénzem mert akkor belehalnék a bánatba
2009. máj. 22. 22:36
8/19 anonim válasza:
A pénz nem boldogít, de nem árt, ha sok van belőle. :)
2009. máj. 22. 22:37
9/19 anonim válasza:
A pénz tényleg nem boldogít.
Megvan mindenem, jó ruhák stb, de a fiúkat nem érdeklem sajnos :(
2009. máj. 22. 22:42
10/19 anonim válasza:
A pénz egy eszköz,amivel elérheted,hogy olyan dolgokat tudj csinálni,amik számodra boldogságot okoznak!!Ha így nézzük a kérdést,akkor egyértelműen boldogít!Én is ugyanabban a cipőben járok egyébként,mint a kérdező,jobb most az anyagi helyzetem,mint korábban,és így megtehetek dolgokat,amiket eddig nem igazán tehettem meg!!Okozhatok boldog pillanatokat,de az is igaz,hogy ez akkor nem lenne ugyanaz,ha nem a jelenlegi párom lenne mellettem!!Viszont sajnos az is igaz,ha nincs pénz,az hatalmas hiányérzetet kelt,nem tudod még a számodra kedvező ételt sem megvenni,egy idő után egy ideális kapcsolatban,családban is feszültséget okozhat!!Azt kell mondjam sajna,hogy nem lehet a kérdésre egyértelmű választ adni,mert a boldogság forrása mindenkinek máshonnan fakad!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!