Hogyan kell IMVU-n ajándékot küldeni? Már sokszor próbáltam de mindeg azt irja ki hogy nincs elég creditem. Pl. : egy cipő 660 creditbe kerül és van kb.2600 creditem. Nem értem. Lécci HELP. Thx.
Figyelt kérdés
:P2012. jan. 3. 21:26
1/3 anonim válasza:
mert amid van az csak "Earn credit" és az nem olyan mintha pl. megrendeled tőlük
2/3 anonim válasza:
szóval az earn cr.-el nem lehet
3/3 anonim válasza:
Csak akkor tudsz creditet vagy ajit küldeni ha olyan kredited van amit megrendeltél. Az a 2600 kredit ami neked van azt gondolom nem rendelted hanem úgy kaptad na az ilyen ingyen creditet hívják promotinon creditnek, ez csak arra jó hogy magadnak költsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!