Milyen szinu a szemed?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 14:22
11/43 anonim válasza:
hangulat és fényviszonyok szerint kék, szürke, vagy zöldes. :) szeretem!
14/43 anonim válasza:
15:35
Nekem is pont olyan! Természetes fényben kék vagy szürke, ha viszont a nap is süt, akkor zöld. Lámpafényben szintén zöld. Hangulatomnál pedig ha szomorú vagyok akkor legtöbbször kék, ha fáradt vagyok akkor is, ha pedig boldog, akkor zöld. Szeretem nagyon, csak ha kérdezik milyen színű, kicsit bonyolult elmondani :D
15/43 anonim válasza:
kék szemem van, de nem foglalkozom vele, úgysem látom.
17/43 anonim válasza:
Nagyon sötét barna, ha valaki nem 10 centiről bámul a képembe, akkor teljesen feketének látszik. Én nem szeretem, mindig is világos szemszínt szerettem volna, leginkább kéket...
18/43 hnle válasza:
szürkés kék , nincs semmi bajom vele :P
19/43 anonim válasza:
szép kék =)
egyszerűen imádom, még távolról is rikitóan látszik hogy kék szemem van, főképp fényben
20/43 anonim válasza:
Mély Tengerzöld. és meg vagyok elégedve vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!