Igaz-e, hogy most kezdenek arra rájönni, hogy Hitler nem is volt, olyan hülye, mint ahogy azt állítják? Előre látta, hogy a világ vesztét. A zsidók, cigányok, arabok okozzák?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 13:10
11/13 anonim válasza:
rohognek ha valamelyik vadmagyarrol kozuletek kiderulne hogy nemtom melyik fölmenője cigány.. sose lehet tudni. 1millio cigany el ebben az orszagban. eleg nagy eselyed van hogy benned is van valami... nem veletlen hogy a kornyezo orszagok kozul a magyar es a roman nep kozt van a legtobb barna haju szemu ember..
12/13 anonim válasza:
Eddig is sokan tudták hogy nem volt hülye,csak nem vallották be.Ha reálisan nézed van benne valami hogy ők okozzák (nem azt állítom hogy csak ők mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat).Amúgy érdekes módon nekem szüleim, nagyszüleim mind kék vagy zöld szeműek (dédszülőket nem tudom mert nem ismertem őket). Hajunk meg barna vagy szőkés barna....
13/13 anonim válasza:
van egy barom ismerosom sajnos aki egy eloskodo pioca cigany es ez a fereg az anyamat is leciganyozta aki nem is cigany .sajnos Hitler nem elegalapos munkat vegzett koztudott hogy ezekkel nem lehet egyutt elni kivetelek vannak persze !(bocs de mpbilrol irtam es nincs ekezet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!