Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kartörés. hogy csináljam hogy...

Kartörés. hogy csináljam hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
úgy hallottam hogy burgonyát teszel a kezedre azt áttekered fáslival este, reggelre a falhoz csapod a kezed és el is törik. Ez igaz? és ha eltörik, egyből fáj, és feldagad? Ha orvoshoz megyek vagy röntgenre, ott kimutatja hogy nem rendesen tört el a kezem, hanem attól hogy elpuhult a csont?
2012. jan. 1. 17:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor kipróbálhatom? ha csak a bőröm puhul meg...semmi bajom nem lesz! de ha mégis, majd írok ;)
2012. jan. 1. 19:49
 12/15 Maidx14 ***** válasza:

Ne a kezeddel próbáld, hanem az ujjaddal. Egyrészt az ujj kevésbé fáj és kevésbé lényegesebb, mint a kar. Húzz az ujjadra egy krumplit lefekvés előtt, aludj úgy és reggel vágd rá a szekrényajtót. A törés pillanata nem fog fájni(ha igen, bocsi), viszont törés után pár órával már rendesen fog fájni.

Miért akarod megtenni?

2012. jan. 1. 20:15
 13/15 A kérdező kommentje:

mert fájdalmat akarok magamnak..csak magamnak máshogy nemtudnám megtenni

de elgondolkoztam..nemteszem meg...:(

2012. jan. 1. 20:26
 14/15 anonim válasza:

ha fájdalmat akarsz magadnak miért akarod fájdalommentesen??

szerintem ez a kérdés egy rohadt nagy kamu...

2012. jan. 1. 21:12
 15/15 nemethhedi válasza:
Ember...nem normális hogy el akarod törni a kezed de itt a válasz:Csússz meg a füvön és úgy ess hogy karoddal támaszkodsz...hihetsz nekem most is el van törve a kezem...
2012. okt. 7. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!