Lehet az AUDI HUNGÁRIA-nál (Győrben) nyári munkát végezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még középiskolába járok, végzős vagyok, és Győrbe szeretnék menni gépészmérnöki karra tanulni, valamint ha megkapom a diplomámat, akkor az AUDI-nál szeretnék dolgozni. Éppen ezért beleszeretnék kóstolni az ottani életbe, illetve ezért szeretnék nyári munkát vállalni a cégnél. Van ismerősöm, aki diákmunkát csinál ott, de én úgy tervezem, hogy nyáron felmegyek lakni ismerősökhöz, és minden nap mennék dolgozni. Ezt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e ilyen? Válaszokat előre is köszönöm :)
2011. dec. 31. 17:26
1/1 Jocca666 válasza:
Igazából igen, ha annál a közvetítőcégnél ahol vagy ki tudod kéretni magad. Sok diák dolgozik az Audi gyárban jelenleg is. Syncreon-os vagyok, így arra nem tudok választ adni hogy eleve Audi-ban dolgoznak-e (de ha az ismerősöd ott van akkor biztos) de ha ott nem is, az alvállalkozóinál tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!