Mi olyan vicces a SÜN-ben?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom mostanában, valaki aztmondja h SÜN és mindenki röhög.. miarákomé\'?:D2009. máj. 21. 17:54
1/6 anonim válasza:
Nekem Kovács András Péter jut eszembe ha ezt a szót hallom..és akkor BORZ XD
2/6 anonim válasza:
Eredetileg egy "átok" fajta. Eleinte főleg indexes blogokon (homár, subba) és fórumokon terjedt el.
Eredeti alakja: Szarjál/szarjon sünt!
3/6 anonim válasza:
Ez a magyarországi rendőrség egyik formációjára utal, március 15-én egy nevetségessé vált rendőri akcióban hallatszódott többször ez a 'sün', jútúbon keress ilyen videókat, rengeteg van.
5/6 anonim válasza:
Sokmindent nem szeretnék konkrétan megnevezni, de sztem érthető lesz, ha megnézted a videót (amit az előző írt).
x-y focimeccsen nagyon-nagy rendőri készültség, xy elkiáltja magát (kicsit piásan): SÜN!! Erre mindenki hangosan röhög, meg kiabál. Persze nem volt baj, csak megemlítettem, hogy nagyon vicces volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!