Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó fizető szakmák?

Jó fizető szakmák?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan szakmákat, amelyek által jól kereshetek? pl utaskisérő, szakács stb.
2011. dec. 29. 13:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A fogorvosi nagyon drága szakma. A szakács nem rossz. Főleg hogyha tudsz nyelvet még hozzá.

Kimehetsz Angliába is szakácsnak. [link]

Keress valami állást magadnak Londonba, meg valami szállást. Keress valami rent a room :)))-ot

A jelenlegi körülmények között úgyis jobban járnál Angliával.

A légiutaskísérő sem rossz, de mondom, hiába végzed el a tanfolyamot, nem tuti, hogy felvesznek.

Húzz ki Londonba (én is voltam kinn)

A fogorvosival annyi, hogy az orvosok is bajban vannak itthon Magyarországon és mennek külföldre (biztos hallod a tv-be is). Ráadásul rohadt drága a képzés is és 5 év.

Igy elgondolkodva végezetül azt mondanám, hogy keresnék egy hotelbe Angliában egy szakács állást, vagy kisegítőt (aztán kiképeznek) és ott talán szállást is adnak. És kinn is maradnék a helyedbe.

2011. dec. 29. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze még előtte hajtás az érettségire + szakmára. Menj akkor valami idegenforgalmi szakközépbe. --- utána külföld. Hajrá!
2011. dec. 29. 15:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Az londoni üggyel még egy annyi, hogy nagyon nehéz beilleszkedni? Hogy bánnak a külföldiekkel?
2011. dec. 29. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nem Londonba voltam, hanem egy picike kis városba. Tündériek voltak az angolok. Mindenbe segítenek. Mondjuk elég gáz volt, hogy nem tudtam angolul, csak alapfokon, szóval gondolhatod....

Bejártam egy kajáldába és felkínálták, hogy ott is besegíthetek a munkába. Egy virágárusnál szintén.

Szóval indulásnak jó. Aztán ha jól megy a nyelv, elvégezhetsz egy képzés talán, még jobban fizető munka és letelepedés.

2011. dec. 29. 17:33
 15/19 A kérdező kommentje:
És elmondanád, ennek a kis városnak a nevet, ha megkérlek? Mert biztos olcsóbb , mint a nagy London.
2011. dec. 29. 17:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Privátban.
2011. dec. 29. 17:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendben, várom :)
2011. dec. 29. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
hentes vagy mészáros. Egy-két szívesség az éjszakában, és nincs anyagi probléma.
2011. dec. 29. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen. Aki figyelmetlenül megy ki. Ma már az Unióban előre felveheted akár nagycéggel a kapcsolatot, akárcsak itthon.
2011. dec. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!