Természetfotós szeretnék majd lenni. Hogyan?
Szia!
Hát először is már most kezd el gyakorolni. Fotózd,azt ami érdekel,amit meglátsz. Nézegess neten természetképeket,hogy tanulj belőle,esetleg regisztrálj egy fotós oldalra,ahol értékelhetik a képeidet,véleményt mondhatnak. Ilyen pl a fotozz.hu(elsőre nem ezt ajánlom) vagy a topfoto.hu,de van még rengeteg.
Egy fotósnál nem az számít,hogy van-e papírod róla. Ha van tehetséged,jók a képeid,akkor el tudod adni magad. Persze nem azt mondom,hogy ne menj ilyen suliba,de nem ez a lényeg. Nem tudom láttad-e,de most ment a Spektrumon Máté Bencéről egy 3 részes sorozat. szerintem érdemes megnézned:)
Kitartás,sok gyakorlás!:)
Bőven megfelel egyenlőre a képek minősége.
Az első cicás kép a legjobb szerintem. A másik cicásnál arra figyelj,hogy ne égjen be a kép. Értsd: Ne legyen olyan rész,ahol fehér a kép,mert elvesznek a részletek. Ha megnézed azt a képet,akkor a cicus fején nem látod a szőrt,csak egy fehér pacát. Ezt kerüld.
Nézegesd a képeket és olvasd el alatta a kritikákat,sokat lehet belőle tanulni.
A topfoton lehet nem tudod elolvasni a kommenteket,de ha a fotozz.hu-ra mész ott a régebbi képek kommentjei már láthatók.
Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!