Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire jók a kamu kérdések?

Mire jók a kamu kérdések?

Figyelt kérdés

Találkoztatok már olyan kérdésekkel, amikről gyanítottátok, hogy valami nem stimmel? Be tudnátok ezeket nekem linkelni, kíváncsi lennék az "emberi fantáziára".

Mit éreztetek ilyenkor? Mérgesek voltatok, idegesek vagy ti is beszáltatok és vártátok a végkifejletet?

2009. máj. 20. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Ha ilyet látok, arra gondolok, hogy nagy ám az Isten állatkertje...csak alacsony a kerítése. De tovább gondolva a dolgot, rájöttem, hogy a hülyéknek is teret kell engedni, mert ha csak az emberek eszesebb hányada venne számítógépet, csődbe menne az iparág. Ezért alkalmazom a -hülyékkel nem állunk le vitatkozni- taktikát.
2009. máj. 21. 01:07
 2/4 anonim ***** válasza:
2009. máj. 21. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Pszichológusok, szociológusok is beszállnak, kérdésekkel, hozzászólásokkal, ezzel is szondázva azt a populációt, amelyik használja a számítógépet, illetve az Internet kapcsolat. Egy 10:24-kor keletkezett bármilyen megjegyzésből arra is lehet (nagy átlagban) következtetni, hogy az emberek munkaidőben is ilyesmivel foglalkoznak. Ez az én esetemben vagy helytálló vagy téves.
2009. máj. 21. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Mert sokan a pontra mennek és a botrányos kérdés > sok válasz > sok pont > előrébb lévő helyezés.
2009. máj. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!