Gáz lenne az utcán pénzért gitározni?
Figyelt kérdés
nagyon jól tudok gitározni, és kéne egy kis pénz...16/L2011. dec. 28. 20:40
1/8 anonim válasza:
Nem csak gáz, de tilos is. 16 évesen már elmehetsz diákmunkára is.
3/8 anonim válasza:
Szerezz vmi pénzes pasit, mert itt nemsokat kapnál a gitározásért. Nem túl adakozóak az emberek.
4/8 anonim válasza:
gáz nem lenne ha elvileg "nagyon jól gitározol".. :D de az engedély többe kerülne mint amennyit keresnél vele szerintem...
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egyáltalán, én is ki akarom próbálni. Nem megyünk együtt? 16L
6/8 anonim válasza:
Majd mondjátok meg hova mentek. Meghallgatlak ;) És ha tetszik még .... :)
7/8 Maidx14 válasza:
Előtte tanulj meg gyorsan futni a rendőrök elől. Egyébként nem gáz és valószínű nem is büntetnének meg, max elküldenek és figyelmeztetnek. Próbáld ki nyugodtan. Egyébként mára már nagyon elterjedt a streetart, úgyhogy hajrá, menj ki zenélni. (bár meggazdagodni nem fogsz)
8/8 anonim válasza:
Ha törvény nem tiltaná azt mondom, hajrá!De inkább ne.:DÉn mindig szerettem az utcazenészeket.Kár hogy ez is koldulásnak számít.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!