Miért nem szeret engem?
Figyelt kérdés
:) Bármilyen választ várok! :D2009. máj. 20. 18:19
2/10 anonim válasza:
Mert csalódnia kellett benned!:(
3/10 anonim válasza:
Mert nem vagy az esete(se barátilag se szerelmileg
5/10 anonim válasza:
Mert engem szeret:P
Vagy mert te szeretsz engem és ezt tudja ezért nem.
Vagy engem szeret és tudja hogy én téged szeretlek és ezért féltékeny rád:P:DD
7/10 Avalanche válasza:
Mert megetted a csokiját. És lelegelted a muskátlijait. Ja, nem, az én voltam. =$
8/10 anonim válasza:
Mert megcsaltad Riskával,a tehénnel!Ám ez,mintha nem lett volna elég önmagában,az újságból kellett megtudnia szegénynek,egy jól sikerült fotóval illusztrálva a történetet:(
9/10 A kérdező kommentje:
Jajj de jó :D Köszi a válaszokat. Vártam volna vmit, de úgy tűnik én leszek kénytelen leírni / bár egyikőtök írt egy hasonlót.../
Könnyen rájöhetne arra, hogy szeretem és belém is szeretne, de neki más tetszik és csak rá tud koncentrálni, minden más lányt kizár a hatókörzetéből, bár annál a lánynál esélytelen...
2009. máj. 20. 19:26
10/10 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, szeret <3 :D
2009. jún. 3. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!