Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kitöltenétek ezt a tesztet?...

Kitöltenétek ezt a tesztet? (írd le te mi vagy)

Figyelt kérdés

[link]

Előre szólok vannak olyan kérdések amik kicsit fárasztóak lehetnek..de énis a teszt kitöltése közben fárasztónak,butaságnak tartottam aztáőn a végén kijött az eredmény és megdöbbentem,hogy mennyi igazságot ír rólam..a személyiségemről:)

Kérlek írd oda h mit adott ki neked és a nemed és korodat is..(ha valaki megakarja magának tartani és nem írja ki, akkor is soksikert és élvezetet kívánok a teszthez:))

Nekem ez jött ki: ISFP 16/L

2011. dec. 27. 23:58
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az ilyenekkel csak annyi a bajom, hogy túl kevés az opciószámuk, ritka esetben sikerül egyértelműen hajlanom valamelyikük felé, ezek a ritka esetek pedig más-más eredményt szülnek, úgyhogy semmire sem megyek velük. Lehet, hogy ez az én korlátoltságom számlájára írható, lehet hogy inkább Jung bácsiéra, végeredményben lényegtelen részlet.

Egyetlen stabil, meginoghatatlan pontra leltem magamban első nekifutásra, méghozzá a logikai beállítottságra, gondolom, nem szorul magyarázatra ennek miértje. Az S/N oldal már érdekesebb történetnek bizonyult, a jó öreg, járható arany középutat képviseltem benne, végül gyerekkorom emlékeire visszatekintve, általános viselkedésformámat kianalizálva (ha nem összpontosítom tudatosan valamire a gondolataimat, azok könnyen elkalandoznak) arra jutottan, alapvetően intuitív jellem lehetek, csak környezetem hatására fejlődtek tovább bennem a racionalitás írmagjai. Az extrovertált-illetve introvertáltlét közötti döntés is hagyott morfondíroznivalót a maga nyomán, ugyanis kaporszakállú Teremtőnk engemet pont olyan típusú emberré formált, aki társaságban és a privát szférájában egyaránt megtalálja kipárnázott helyét, sosem unatkozik, részt vesz és szemlél, töpreng. Talán az ismeretlenekkel szembeni óvatosságom, mélyből fel-feltörő antiszocializmusom, tömeggyűlöletem vitt el engem a befelé fordulás irányába. Ha alaposan belegondolok, valóban pontosabban jellemez ez a jelző, bár nem 100%-ban, hanem inkább 60ban. Épphogy elbillen a mérleg nyelve. És akkor még nem ejtettünk szót az én kedvenc 4. betűmről, a P/J-ről, ennek terén abszolúte kifogtam a köztes térrészt és ebben az a legelkeserítőbb, hogy régebben is eképp vélekedtem magamról, szóval befolyásoltságra sem lehet fogni az állapotot. Jobb szeretek tervezni, de csak amolyan vázlatos módon, nem másodperctöredékről pillanatfoszlányra. Kiötlöttem már A-és B tervet a jövőmre nézve, egyikhez sem ragaszkodom görcsösen (ez persze nem azzal egyenlő, hogy tétlen vagyok az érdekében), nem érzem magam célérés érdekében mindenkin átgázoló törtetőnek. Nyilván nem nézem jó szemmel, ha keresztülhúzzák a számításom, dehát ki áll ehhez másképp? Csupán egy közeli INTP ismerősöm zárta ki a P lehetőségét, ugyan sok tekintetben hasonlítunk, akad, amiben nem, ő ábrándosabb és logikai bakikon fennakadni hajlamosabb nálam, ígyhát kizárásos alapon jut nekem a másik funkció. Terjedelmes monológom összegzése gyanánt INTJ-k közé sorolnám magam, ami jobbára valóban rám húzható (nem véletlen imád a környezetem a Family Guy Stewie-ával azonosítani :D), de - csakúgy, mint az emberek többségénél - nem merít ki egymagában, komplexebb lények vagyunk mi ennél.

2012. máj. 18. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
ISFP :)
2012. nov. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!