Milyen aranyos becenevek vannak egy fiúnak?
Csak gondoltam segítesz, elvégre ha valami egyedit akarsz, az nyilván a személyre jellemző kellene, hogy legyen... Én legalább is így gondolom...
Mi jellemző rá vagy mi a hobbija? Milyen?
Ki nem állhatom, ha egy felnőtt embert "becéznek", még egy nőnek is nevetrséges, hát még egy férfiúnak.
"Istvánka édes"
"Pityuka drága"
"az én édes Ciklistám" - ha biciklis hahaha
"hogy egyem azt a drága Bögyörőjét" - khm, nem ezt részletezem
"a párom nem szereti a nyálas beceneveket, ezért csak úgy hívom, hogy az én egyetlen Mocsok-Macsóm"
Pffffh... Nem lehetne az embereket a NEVÜKÖN szólítani???? Lehet, hogy utálja a beceneveket (mint én is)
Nem is tudom utolsó hozzászóló... Amiket leírtál beceneveket, azok tényleg nem olyanok, amiket én használnék... De én szeretem a beceneveket, habár nem akasztok nyakra-főre mindenkire... Szerintem aranyos és bensőséges. :)
Nem kell túlspillázni a becézést, de ha egyszerű és illik ahhoz, aki kapja az jól is eshet annak, akit becézgetnek. :)
Persze nem vagyunk egyformák... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!