ICTC hajópincér tanfolyamról vélemény?
Kedves Előző!
Melyik városban tanultál? (Nem muszáj elárulnod, ha gond)
Én most tanulok náluk, oktatás és információ terén egyelőre nincs panasz.
103-118ezer a tanfolyam (kedvezménytől függ), 100 óra angol, 50szakmai, benne mixer tréning, ha sima angolnyelvtanfolyamra mentem volna, akkor ugyanennyi lenne.
Itt azért van cél, talán ez miatt hatékonyabb...motiváltabb a dolog.
Nyelvtudás nyilván kell ehhez, munkatapasztalat kell óceánjáróhoz, ennek híján kevésbé jól kereső állások vannak szárazföldön, amit sokan nem fogadnak el.
Azaz azt kérdezem, hogy kevésbé jó lehetőséget sem ajánlottak, annak ellenére, hogy megy az angol?
Kedves Első Válaszoló!
Engem is érdekelne, hogy melyik városban jártál képzésre és mikor? Mert én a budapesti képzésen vettem részt és tőlünk szinte mindenki el tudott helyezkedni. Ki hajón, ki Angliában, de legtöbben találtunk munkát. Amit a tapasztalatról írtál, az részben igaz amúgy, mindig előnyben lesznek azok akiknek van már munka tapasztalatuk. De nekem például sikerült átmennem egy hajós interjún tapasztalat nélkül, és többen is voltunk így! A lényeg, hogy az angolod jó legyen, és ha szimpatikus vagy, elég a végzettség, fel fognak venni!
hahaha, ha nem vagy teljesen töketlen semmi szükség ilyenre, 0 tapasztalattal kiraktak és nem jártam egyik hasonló butaságba sem, de az lejött hogy az embereket "megvették" valahogy:D
(közel) folyékony nyelvtudás, jó megjelenés. Kb. ennyi kell, hogy kijuss. A kint maradás már másik kérdés;)
ez a képzés maximum a lelkedet nyugtatja meg, hogy elhidd képes vagy rá. Viszont cirka 100 rugóért tudsz dumázgatni meg élettörténeteket végighallgatni :''D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!