A titanic című filmben az az öreg néni az tényleg a Rose aki túlélte?
Figyelt kérdés
vagy az már korábban mehgalt?2011. dec. 26. 13:41
11/19 anonim válasza:
elég sokan voltak a hajón, biztos akadt rose nevű is köztük. :D
12/19 anonim válasza:
Amúgy annyi valóságos benne, hogy James Cameron (aki írta és oszkárt kapott a filmért), fényképeket készített a roncsról, és elkészítette a hajó részeinek másolatát...
13/19 A kérdező kommentje:
na akkor ezt benéztem :S
2011. dec. 26. 20:35
14/19 A kérdező kommentje:
mindig olyan átéléssel nétem, mintha ez pontosan így történt vol a meg minden :S
csalódottság
2011. dec. 26. 20:36
15/19 anonim válasza:
ha valamit enyhít a dolgon, álítólag azok a víz alatti képek nagyrésze igazi, mármint egy expedíción csinálták és az van benne a filmben... Amúgy aazt is el tudom képzelni, hogy volt Jack és Rose nevű ember a hajón(utaslistáról kiválasztották ezt a két nevet), de hogy a büdös életben nem romantikáztak a hajón az tuti:)
16/19 anonim válasza:
Attól még igaz történet a Titanic elsüllyedése, hogy a szerelmi rész nem igaz.
17/19 anonim válasza:
Istenem, ilyen naív kérdést :D Hány éves vagy?
Az az öreg néni Gloria Stuart amerikai színésznő. 100 évesen halt meg 2010-ben. A Titanic elsüllyedésekor mindössze 2 éves volt.
18/19 anonim válasza:
Jól mondja az egyik válaszoló. Lehet h volt Jack és Rose nevű a Titanicon de biztos h nem kezdtek el leszaladni a Titanic aljába egy kocsiba és AZT csinálni..
19/19 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A story az egész igaz volt. De már rég mesélte el a néni. Én így hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!