Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc zenétek és...

Mi a kedvenc zenétek és miért? Milyen zenei műfajt részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés

Én az Adept, Dead By April és BOTDF-ért rajongok. Az Adept azért jó mert metalcore és az "ÉNEKES" ugyebár öm... nem tudom hogy mondják szakmailag...én csak ordításnak vagy screammelésnek esetleg hörgésnek nevezem...szeretem a "SCREAMMELÉST" ha már én nem ordíthatok. És mellesleg a bennem felkavarodott érzéseket fejti ki. BOTDF... aranyoooos :D habár nem tudom mit eszek a szövegükön de imádom. :)

Dead By April...az énekes hangja nem rossz. Az a zenei műfaj amelyben játszanak bejön nekem... a hangszerek és a szöveg összhatása betalált nálam ;)

Zenei műfajok: metalcore, rock, gothic metal, aletrnatív rock/metal. :)

Jaaj és a The Grenma... IMÁDOM A SRÁC HANGJÁT :D ÉS A SZÖVEGEK NAAAGYOON JÓÓÓK *-* ^w^ főleg a reggelizz ne háborúzz xD

2011. dec. 25. 23:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Áááááááááh igen a Lordi! HARD ROCK HALLELUJAH!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 26. 18:57
 12/15 anonim válasza:
Linkin paktól az in the end már vagy 3 éve hallgatom de nemtudom megunni.:D
2011. dec. 27. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
szimfonikusok közül nem tudok kiemelni egy valakit,de van amelyik tetszik,és valamelyiktől a falnak megyek:) De pl néha klasszik rádiót hagyom,mert tetszik ami megy. :) (tegnapi vagyok):)
2011. dec. 27. 23:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Metal vonal

Elektro vonal

Drum N Bass vonal

Ezeket a stílusokat kedvelem, illetve ha keverednek az is nagyon tetszik. Dallam, zúzósság, pőrgősség, ez a lényeg, általában ezekben meg szoktam találni ami kell. Ezek minőségi jó zenei irányzatok.

Reggae stílust elismerem,hogy jó, de többnyire vontatottnak tartom,annyira nem fog meg igazán. A pop az meg olyan,hogy van egykét fogós darab, de a zöme hulladék. A rap kategről ugyanez a véleményem.Sok a szemét, kitörési vágyban szenvedő négerke próbál összepattogni valami nagy cuccost, de zenének nem igazán nevezhető. Persze volt egykét hatalmas egyéniség is köztük, akiket azért elismerek.

Blues, Mulatós cigányzene, lakodalmas igénytelen muzsikák, szerelemtől patakzó fiúcsapatokat nem nézem semmibe. Tingli meg a tangli ami ezekre jellemző.

2012. jún. 19. 05:33
 15/15 anonim válasza:

Műfaj.. hmm... : Punk és Post-hardcore.

Zenék:

My Chemical Romance - összes. De főleg a Three Cheers for Sweet Revenge albumon lévők. (Alternatív)

Sex Pistols - Anarchy in the UK, God Save the Queen, E.M.I., de a többi is. Ők fogalmazzák meg az anarchiát! ^^ (Punk)

CPg - Erdős Péter :D Ezzel a számmal egyet értek! Aztán még az Anarchia, Áll egy ifjú, Mindennek te vagy az oka... stb.(Punk)

Black Veil Brides - In the End. Imádom a klippet! Meg a szöveget. És a Fallen Angels.. meg a többi. :D (Post-hardcore)

Dead Kennedys - Too Drunk to Fuck, Holiday in Cambodia.. miértet nem írok, elfáradtam xD (Punk)

2013. jún. 28. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!