Hiszel a babonakban? Melyikben?
Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat!2009. máj. 20. 06:44
1/8 anonim válasza:
Nem hiszek,még ha van is olyan aki állítja,hogy neki bejött.
Volt egy kollegám,aki egy igen rendetlen,szétszórt,de szép lánynak udvarolt.A barátok óvták a házasságtól.(Abban az időben még nem feküdtek le egymással a házasság előtt,)A srác mégis feleségül vett.Azt mondta,hogy kell neki a lány,különben is azt jósolták neki,hogy az első házassága válással fog végződni,ezért mindegy,hogy kit vesz feleségül.El is váltak,ami nem is csoda.
Kb.ilyen dolog lehet a babona beteljesedése is..
2/8 anonim válasza:
Én se hiszek, mégis ha megyünk az utcán és jön egy kéményseprő, akkor a feleségem: -Nézd kéményseprő! Gomb, hol a gomb? És már keressük a gombot, amit meg kell persze fogni!
3/8 anonim válasza:
Alapvetően hülyeség, de a lekopogást azt csinálom, mert már túl sokszor jártam így pórul, hogy kijelentettem dolgokat, és nem jöttek össze végül. Persze erről is tudom, hogy hülyeség, mert nem emiatt nem következik be a baj..
4/8 anonim válasza:
Nem szeretem, őket, de azért ha a fekete macska átmegy előttem, akkor azért visszalépek 3-at. Méghozzá azért, mert már volt egy ilyen régebben, és nem foglalkoztam vele, délutánra meg kórházba kerültem az első migrénem miatt...
5/8 anonim válasza:
Nem hiszek benne, szerintem hulyeség...
6/8 anonim válasza:
Igen,pl ha kimegyek a házból és vissza kell futnom valamiért akkor mindig leülök 5mp-re mert különben nem lesz szerencsés utam....ez van...:)
7/8 anonim válasza:
A kéményseprőnél én is keresem a gombom - biztos ami biztos :)
ja és ha beütöm a könyököm akkor nem fogom meg mert akkor nem jön váratlan vendég :P
8/8 anonim válasza:
Én csak a vonzás törvényében. Abban is csak mit veszíthetek alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!