Miben alszol ebben a nagy melegben?
Én is pont ma reggel gondolkoztam el ezen, hogy akkor most már bejött a meztelenül alvós időszak?
26 fok van nálam. Reggel ma pl. fáztam (kint esett) pedig nem is volt hideg kb 25 fok lehetett.
Most egy hosszú ujjú pólóban alszok és bugyiban, a nadrágot este leveszem.
Hát nem tudom... még várok kicsit, mert mostanában fáj a vesém, nem akarok megfázni :s
Nyáron bugyiban aludtam és a takaróra szoktam feküdni, mert hűsít :)
Téli pizsiben és térdzokniban, nyakig betakarózva.
Borzalmas így aludni, de tele vagyok pókcsípéssel, és az istennek se tudom kiírtani a kis dögöket, és így talán nem csípnek annyit.
11:19 van valami insectide 2000 spray szállodákban is használják, azal befújhatod az ágyad (paplant ilyeneket ne csak a matracot pl.) lehet nem is pókcsípés de ez mindenre jó.
Az ágy körül meg raid vagy valami kemotox mászó rovarok ellen.
Nem jó így aludni nagyon meleg van.
télen-nyáron boxerban, ha fázom inkább +1 takaró nem pizsi vagy póló
viszont ebben a melegben megőrülök, azon gondolkodom elég lesz-e ventillátort venni vagy klíma kell...
Utolsó:
Ha jól állsz vegyél légkondit :P
Egyébként nekem ventilátor van + csak alulra veszek fel valamit mert nyitott ablaknál alszom, elhúzott függönynél...
Ha lefekszem kinyitom az ablakot és éjjel végig megy a venti. Ha felkelek lekapcsolom és bezárom az ablakot.
Napközben nem szabad kinyitni, mert csak a meleg jön be.
Így ha ezt több napig csinálod lemegy 24 fokra is!
Nekem álló ventilátorom van, beállítottam úgy, hogy pont az egész szobát átfújja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!