Van olyan itt, akinek nincs mobiltelefonja?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 20:28
2/10 anonim válasza:
Igen, itt mellettem van egy...pók. De hát ő ugyis bemegy a sarokba és... telefonja! :-)
3/10 A kérdező kommentje:
Huhh ezt az utcso hozzászólást nem értem :)
2009. máj. 19. 21:01
4/10 anonim válasza:
A pók bemászik a sarokba és tele-fonja. A pók fon és egy sarkot telefon, tehát ő a sarkot tele-fonja.
5/10 anonim válasza:
jajj:D ez az utolsó kész xD:D
amúgy, azt nem tudom, hogy van-e itt olyan, akinek nincs telefonja, nekem van, annyit tudok :D
7/10 A kérdező kommentje:
Igen :D Bocs, szőőke vagyok =)
2009. máj. 19. 22:25
8/10 anonim válasza:
Hát nekem van, de ha úgy vesszük évek óta nincs, mert nem használom ráadásul szegény rossz is és már alig tudom feltölteni mert a töltővel is valami gond van :(már ezerszer akartam újat venni, de nincs rá keret és ez nekem nagyon tetszik :$ :)
9/10 anonim válasza:
Nekem nincs, mert 120e-Ftos számlát csináltam a T-mobilnak:D
Maga a készülés megvan, csak használhatatlan!
10/10 anonim válasza:
Ja, azért mert nem fizettem be, de nem is fogom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!