Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miert van az hogy hangfelvétel...

Miert van az hogy hangfelvételeken tiszta szar hangom van?

Figyelt kérdés
emigy a hangomal semmi baj de hangfelvételeken ojan reket (mind akit fujtogatnak :D) hangom van nemtugya valaki miert van ez ez hogy mit kelene csinalni hogy normális hangom legyen
2011. dec. 23. 21:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
es nemfogtam rá semmit senkire. en csak asztmontam hogy a kérdéshez agyatok válaszokat
2011. dec. 23. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarok beszállni a veszekedésbe de mégis meg kell tennem. Attól, hogy "magyarul" otthon tanultál meg, az még nem jelenti azt, hogy lenne jogosultásgod ennyire láthatóan sokat hibázni, és kimagyarázni meg "fogd be a pofádat" írni bárkinek is. Illemet nem tanultál véletlenül? Azt is kellene, na meg helyesírást is. A magyarul előbb azért volt idézőjelben, mert amit te művelsz írás terén az nem nevezhető magyarnak. Van amikor nagyritkán én meg angulul írok, sokkal többet kellene tudnom ennyi idősen mint amennyi vagyok, sőt nyelvvizsgámnak kellene lenni, de most nem ez a lényeg. Hanem az, ha nem tudok jól idegen nyelven, nem írok, vagy nagyon átnézem hogyan írjak, minél helyesebb legyen.

A kérdésedre majd válaszolok ha ki tudod helyesen írni. Ha pedig vitatkozni akarsz akkor azt normális hangnemben tedd meg. Én is normális hangnemben írtam, te is tiszteld meg ezzel a másikat.

2011. dec. 23. 22:20
 13/19 A kérdező kommentje:
am milene ha a kérdésre válaszolnátok ? -.-
2011. dec. 23. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
az én hangom is más felvételeken.Mindig lesz minimális különbség az igazi és a felvett hangod között .Esetleg ha túl magas a hangod a felvételen,próbálj meg mélyebb hangon beszélni.
2011. dec. 23. 22:26
 15/19 A kérdező kommentje:
thx (végre egy normális ember :D)
2011. dec. 23. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:

minden grammarnáczi húzzon aludni!

a saját hangját mindenki máshogy hallja, sajnos a saját szép hangunkat csak mi magunk :( nekem is jobban tetszik az amit én hallok és az igazit visszahallani tök fura

2011. dec. 23. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:
azt nem éppen tudom hogy mitt lehet ez ellen tenni, de a hangfelvételeken azlrt hallod masképp, mert amikor te sajat magad beszélsz és azt hallod,,azt valahogy belülről, a sajat testedbol is hallod, hangfelveteleken pedig csak egy pontbol hallod a hangod.
2012. jan. 8. 00:15
 18/19 Hubcsa válasza:
Hát először is egy sima mobil nem tudja fel venni tisztán a hangot oda profi zenei gépek kellenek,az lehetséges,hogy valójában is reketes a hangod ez óriási tehetség akinek olyan nekem is olyan van attól függ,hogy hány éves vagy,fiu vagy lány stb. Ha fiú vagy és rekedt a hangod de még kisebb vagy akkor mezzoszoprán s ha már nagyobb fiú akkor alt vedd példának Rúzsa Magdit neki mezzoszoprán a hangja mikor hangosabban énekel tisztán le reked,ez nem probléma kérdezz énektanárt vagy tanárnőt ők majd meg mondják! :) Remélem segítettem!
2014. szept. 3. 10:14
 19/19 anonim ***** válasza:
TISZTA SZAR! Így nem ülsz le.
2019. aug. 31. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!