Miért van az, hogy az osztályomban az órán sminkeli magát pár lány?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 13:21
1/6 anonim válasza:
Bunkók, és neveletlenek. Ennyi az egész. Nekem is van pár osztálytársam, akik MINDEN ÓRÁN sminkelnek...
4/6 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam ezen..am ha a tanárok rájuk szólnak nem hagyják abba.. pedig szünetbe is csinálhatnák és ez így nagyon idegesítő...:(
2009. máj. 20. 15:52
5/6 anonim válasza:
énis festem magam órán(de csak ha nincs tanár) és egyáltalán nem érzem magam "büdös k....nak" ahogy irtátok...ennyit erről
6/6 helloyellow válasza:
Ha nincs tanár az rohadtul más mintha az óra előtt kennéd a képed minden féle sz*rral. Amugy meg azért mert hülyék neveletlenek meg rohadtul nem érdekli őket a suli mert apuci mindent betol a seggük alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!